Kleding op Markt Waddinxveen

Kleding op Markt Waddinxveen
Wevers Kleding

Blue Box heeft een uiteenlopend assortiment voor dames en heren die geschikt is voor jong en oud. Het merkenpakket bestaat uit merken van midden- tot middenhoog segment. Deze merken worden zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Het overgrote deel van de gevoerde merken hebben meerdere collecties per jaar waardoor er dus elke week wat nieuws te vinden is bij Blue Box.

Blue Box geeft de klant de ruimte om zelf rustig de collectie verkennen, maar staat uiteraard ook klaar om de klant te voorzien van persoonlijke aandacht en advies.

Eikelenboom

Ekelenboom Ondermode heeft voor u een ruim assortiment aan BHs BRA en Pyamas. Wij hebben voor ieder wat wils en staan u graag te woord.
Bijsterveld

Frank Bijsterveld heeft voor jou en u de nieuwste damesmode. Bent u opzoek naar iets tijdsloos of juist meer trendy, kom dan en breng een bezoek aan onze kraam. Tot vrijdag!
Polsok

Polsok Beenmode heeft een ruim assortiment aan sokken, in diverse maten en soorten. Sportsokken, wandelsokken, enkelsokken, maillots, huissokken, kniesokken en nog veel meer.
Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan badmode en panty s. Wij zien u graag op de markt.